Bodø/Glimt mot til

BodøGlimt jubler etter at Gilbert Koomson til venstre scoret 2-1-målet i semifinalen under NM i fotball mellom BodøGlimt og Viking på Aspmyra stadion. Kampen skal være på to ganger 18 minutter og spilles på Aspmyra.

Glimt Til Den Evige Stad Bodo Glimt

Bodo Glimt Vant 6 1 Mot Roma Klar Tale En 34 år gammel Viking-tilhenger straffes med 18 dagers betinget fengsel for hatefulle ytringer mot en BodøGlimt-spiller i september i fjor.

. Bodø Energi bidrar til bærekraftige energiløsninger og smarte samfunn. Mot Rosenborg 2 ble det stygt. På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier foran et.

1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Det endte med 51 til hjemmelaget. Krevende uke for Glimt.

Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24. 16052022 2014 Sist oppdatert. På Aspmyra hadde en gruppe bortesupportere møtt opp for å heie på Oslo-laget.

BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt. BodøGlimt mot til Senin 16 Mei 2022 Edit Det är norska BodøGlimt som har ett övertag inför den kvarvarande kvartsfinalen mot Roma i ECL-slutspelet efter att ha vunnit med 21 på Aspmyra stadion i Norge på torsdagskvällen. Mandag knuste de Vålerenga 5-1 på hjemmebane i Eliteserien.

Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018. Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa.

Mai-festen mot Tromsø nå. Niklas Aune Johnsen. Mats Torbergsen NTB.

1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og. Nå er de klar for fotballfest på Aspmyra. Omgang at Tromsø svært overraskende tok ledelsen 1-0 borte mot BodøGlimt etter scoring av Niklas Vesterlund.

Det endte med 51 til hjemmelaget. Billetter Rana - Glimt. Takk for din påmelding.

Glimt var rystet i slaget om Nord-Norge. Billetter Rana - Glimt. Gratis inngang opplyser Glimt på Twitter.

Her finner du program med oversikt over alle BodøGlimt kamper på TV og Live stream i Norge. Då ska en grupp barn ha ropat. Både Hugo Vetlesen og Ola Solbakken scoret for BodøGlimt mot Vålerenga mandag.

BodøGlimt på TV og Live Stream. Sikre deg plass på 16. For i tillegg til å spille med MOT-logoen på drakta fra 2022 skal BodøGlimt og MOT Norge utvikle et program som skal brukes på spillere trenere og foreldre i barne- og ungdomsavdelingen.

Mai-festen mot Tromsø nå. Och sedan lyckades Hugo Vetlesen med en minut kvar av ordinarie tid ge BodøGlimt ledningen och därmed avgöra matchen till norrmännens fördel. 1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

Et skadeskutt Glimt-lag skal spille en spontan treningskamp mot IK Junkeren klokken 1700 fredag. Billetter til Haugesund BodøGlimt. 1 day agoBodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7.

Det var tidlig i 2. 75 54 55 00. Mats Torbergsen NTB Foto.

Bodo Glimt Til Cupfinalen Etter 2 1 Seier Mot Viking Abc Nyheter BodøGlimt vil styrke klassemiljøene. BodøGlimt reiste seg etter Roma-smellen rundspilte Vålerenga og vant 5-1. Det ble tøffe dueller og til tider høy temperatur da BodøGlimt og Tromsø spilte 1-1 på Aspmyra mandag.

BodøGlimt slo kraftig tilbake etter 0-4 og europacupexiten mot Roma i midtuken. Gilbert Koomson ble matchvinner for BodøGlimt da Viking ble slått 2-1 i NM-semifinalen og dermed møter de Molde til finalekamp på Ullevaal søndag 1. Online TV Tromsø Vs Bodø-glimt.

Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Til Glimt som altså kan bli forbigått av trønderne om de skulle tape denne kampen mot Tromsø. Fotballklubben BodøGlimt bodoglimt glimt bodoglimt Abonner på nyhetsbrev fra BodøGlimt.

Gultrøyene har ett tap og tre uavgjort på de første seks kampene. Något som inte lär ha gjort Romatränaren Jose Mourinhos vistelse i Norge mer behaglig. 2 days agoGlimt-spillerne har lagt bak seg en meget krevende arbeidsuke.

Kampen skal være på to ganger 18 minutter og spilles på Aspmyra. Nå ønsker klubben å bidra til å styrke og forbedre klassemiljøene i hele byen. BodøGlimt møter Junkeren til treningskamp.

1 day agoTIL tok en viktig seier mot Vålerenga torsdag og retter nå blikket mot sesongens høydepunkt bortekamp mot erkerival BodøGlimt på Aspmyra på. Glimt-spillerne har lagt bak seg en. Den inleddes med ilska efter att laget anlänt till arenan på onsdagen.

Gratis inngang for alle barn under 16 år. De kom seg helt til sluttspillet i Conference League 202122. SNN-tribunen er åpen for publikum.

Sikre deg plass på 16. 1 day agoBodøGlimt reddet 1-1 mot Tromsø med sen utlikning. Mandag kveld spilte BodøGlimt mot Vålerenga.

Jeg tror vi får en fotballens festdag vi ikke har sett maken til på flere år 150522 2109 150522 2109. BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt. BodøGlimt slo kraftig tilbake etter 0-4 og europacupexiten mot Roma i midtuken.

Vi skulle trene klokken 1630 uansett så for. Bodøglimt roma tv2 bodøglimt i kveld. Fra 1963 da alle norske lag har hatt mulighet til å kvalifisere seg til deltakelse i cupen har BodøGlimt deltatt samtlige 46 sesonger like etter følger Tromsø IL som har deltatt 41 ganger.

BodøGlimt er regjerende seriemestere i Eliteserien hvor de også ble kåret til årets lag i 2020. BodøGlimt er forøvrig ett av tre nord-norske lag som har spilt i den øverste divisjonen. BodøGlimt vil styrke klassemiljøene.

BodøGlimt er det eneste laget fra Nord-Norge som har deltatt i cupen i samtlige år.